Profilbildet til NallexyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MannValdresProfilbildet til trisvikProfilbildet til bunnyProfilbildet til ElyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til CulprateProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til MolliProfilbildet til mrtoreProfilbildet til northkickProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til afrikarProfilbildet til eddi1000Profilbildet til jente2011Profilbildet til colargolProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SoffiProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SimProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Nyssa

Dodraugen

@dodraugen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje