Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til NåProfilbildet til johnrunProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Roger84Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til wille455Profilbildet til Dotto81Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til lekenergodProfilbildet til maler.nProfilbildet til jeanettekProfilbildet til lauraloveProfilbildet til KimmernProfilbildet til Alek
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til nada000Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ole322Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Kas=)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til silverProfilbildet til temptationProfilbildet til SakoProfilbildet til Ellensoeker

Dodraugen

@dodraugen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje