Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til ElyProfilbildet til blaithinProfilbildet til BiTrineProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sluggernProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til LåtteProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til par_30Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Kalle2Profilbildet til parivest
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til gameroslProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Plu2Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til bergen89Profilbildet til DrulProfilbildet til stian93Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Thea92Profilbildet til AzathothProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Lissa

Dodraugen

@dodraugen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje