Profilbildet til NjordProfilbildet til HebroProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til @nn@Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til nattroseProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Skeva91Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Reina21Profilbildet til SpindelProfilbildet til troendern93Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til jeanettekProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ingoladProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til jente2011Profilbildet til kajabiProfilbildet til fadedProfilbildet til carogirlProfilbildet til RixnProfilbildet til AzathothProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

Dolly Ducan

@dolly530065052
aktiv 3 dager, 23 timer siden
Disse profilene har besøkt Dolly Ducan:Disse profilene har Dolly Ducan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje