Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lovebbwProfilbildet til SammiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KjellarProfilbildet til knny88Profilbildet til afrikarProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til førdeparetProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til BadboyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til jonas93Profilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til apeeassProfilbildet til ExosProfilbildet til kennethProfilbildet til m52aProfilbildet til Cd28Profilbildet til vårkåtProfilbildet til ZaxProfilbildet til BrumProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til talkmanProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MariusProfilbildet til JustinProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til oslokos

RockhardOslo

@domi
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt RockhardOslo:Disse profilene har RockhardOslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje