Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til MariusProfilbildet til sjømannProfilbildet til KvastenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Cd28Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til shado33Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til nord88Profilbildet til ShineProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til orro75Profilbildet til MikeProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Telemann88Profilbildet til shaftyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Skeva91Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til svensksnubbe

RockhardOslo

@domi
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt RockhardOslo:Disse profilene har RockhardOslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje