Profilbildet til shaftyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til orro75Profilbildet til IronheartProfilbildet til Flekka18Profilbildet til johnrunProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SiljeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Bill
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Helene89Profilbildet til h_frodeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KjellarProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DragongirlProfilbildet til RememBr83Profilbildet til yanaProfilbildet til trond`enProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til jonas93

RockhardOslo

@domi
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt RockhardOslo:Disse profilene har RockhardOslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje