Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til MissProfilbildet til GoldenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Telemann88Profilbildet til TengilProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Roger84Profilbildet til SamehadaProfilbildet til shinY_Profilbildet til Natasha93Profilbildet til mann oslProfilbildet til Hilde79Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Roger84Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til trannyboyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ErogenProfilbildet til swedmanProfilbildet til Natasha93Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til KristiansenProfilbildet til RonnProfilbildet til stian93Profilbildet til ani5

DOMINANT

@dominant
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt DOMINANT:Disse profilene har DOMINANT besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje