Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til dogbayProfilbildet til northkickProfilbildet til PSYllonProfilbildet til binittedal31Profilbildet til jente2011Profilbildet til vickycdProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til pitt76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til FinelineProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til joniProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til spruksProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til IngunnProfilbildet til orro75Profilbildet til jenandProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Kåtfyr34yes

DOMINANT

@dominant
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt DOMINANT:Disse profilene har DOMINANT besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje