Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til fadedProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CharlesProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Helene89Profilbildet til buskerudProfilbildet til latex66Profilbildet til mrroyalProfilbildet til jan50
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til L_KProfilbildet til apeeassProfilbildet til AlesioProfilbildet til SammiProfilbildet til MedusaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til AfroManProfilbildet til bunnyProfilbildet til BBW28Profilbildet til trond`en

DOMINANT

@dominant
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt DOMINANT:Disse profilene har DOMINANT besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje