Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SjtProfilbildet til brollProfilbildet til johnrunProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til dogbayProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SherylProfilbildet til BadboyProfilbildet til parivestProfilbildet til bad666boy
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til sisunorProfilbildet til OralProfilbildet til SvetikProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til HebroProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til AlexsProfilbildet til Slappen72Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Javhax

DOMINANT

@dominant
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt DOMINANT:Disse profilene har DOMINANT besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 58 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 58 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje