Profilbildet til NordlandProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ArconadaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til fridafridaProfilbildet til talkmanProfilbildet til nord88Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Ready4funProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til På_søkProfilbildet til fadedProfilbildet til sisunorProfilbildet til MedusaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til mindwtoProfilbildet til sverre89Profilbildet til PlatinumProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ArconadaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Sadominator

DOMINANT

@dominant
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt DOMINANT:Disse profilene har DOMINANT besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

DOMINANT

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje