Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til runAProfilbildet til NordJente90Profilbildet til brollProfilbildet til RJProfilbildet til JimBodenProfilbildet til foresterProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Erik1337Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Cato1977Profilbildet til CleoProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ThomasDes
Profilbildet til MM77Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til LatexmannProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til bbck osloProfilbildet til troendern93Profilbildet til LululuuProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SKubrickProfilbildet til NåProfilbildet til Lars80Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SigvegalProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til mindwto

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje