Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til troendern93Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til jeanettekProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sweden boyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til XenaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BrumProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til dogbay
Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til mann oslProfilbildet til Matiine123Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til LululuuProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til søker sexProfilbildet til Singel49Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til vekten75Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til xdresserProfilbildet til Rasputin72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje