Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til badboy1986Profilbildet til northkickProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til shado33Profilbildet til DragongirlProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til wille455Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til latex66Profilbildet til Mossing34Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Mr.XProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til TheMiss
Profilbildet til SupermannProfilbildet til hank95Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Per SProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TorolavProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til jens41Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Kalle2Profilbildet til bby123

Don87

@don87
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Don87:Disse profilene har Don87 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje