Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til lovebbwProfilbildet til dia***Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til poffenProfilbildet til JiJiProfilbildet til Tara84Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MrbigProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til parivestProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til LeneaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til NannaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MehtevasProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ElviraProfilbildet til fintparProfilbildet til Helene89Profilbildet til SoffiProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Andersen89

Don87

@don87
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Don87:Disse profilene har Don87 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje