Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Latex44Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Androx0Profilbildet til KennethR88Profilbildet til JM28Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ExosProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til foresterProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Andii
Profilbildet til afrikarProfilbildet til Andersen89Profilbildet til xdresserProfilbildet til ExosProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KWGProfilbildet til fridafridaProfilbildet til YongProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Dotto81Profilbildet til kajabiProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AzathothProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DetteErMeg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje