Profilbildet til Tyber30Profilbildet til MarwinProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til toro60Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Alexander44Profilbildet til elghodeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til FinelineProfilbildet til BecksProfilbildet til jente2011Profilbildet til søker sexProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til CleoProfilbildet til westpar76Profilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til ShineProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til vickycdProfilbildet til Oslo27Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Kas=)Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LangbeinProfilbildet til apeeassProfilbildet til beitoProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til mizzy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje