Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LatexleahProfilbildet til NåProfilbildet til ani5Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Per SProfilbildet til monique tvProfilbildet til guttenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Roger84Profilbildet til kaiasoProfilbildet til HardRockProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Handyman31
Profilbildet til StavangerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Joey77Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SadominatorProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Julie00Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Sigvegal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje