Profilbildet til HardRockProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til AskimMannProfilbildet til 2KosProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Geirern92Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til akane21Profilbildet til LenemorProfilbildet til dogbayProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SherylProfilbildet til shinY_Profilbildet til Ready4funProfilbildet til NallexyProfilbildet til OralProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til freaky2Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til NightdiverProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Nylongummi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje