Profilbildet til TheReaderProfilbildet til MortenBProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til bwillyProfilbildet til SjtProfilbildet til RosjerProfilbildet til buskerudProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Siba44Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bait69
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ingoladProfilbildet til IngegardProfilbildet til LookmeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til naitsProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til testomanProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SigvegalProfilbildet til johnrunProfilbildet til sanja

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje