Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SimProfilbildet til Sonny55Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til sola50Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til just myselfProfilbildet til AndyrjProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Kate WProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ZizouProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til temptationProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til DonGrisProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til vickycdProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til rosegartner33

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje