Profilbildet til ReidarProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til bait69Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Tara84Profilbildet til guttenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til latino123Profilbildet til smoker;)Profilbildet til knny88Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Dotto81Profilbildet til sabriinaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til BadboyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til orro75Profilbildet til trannyboyProfilbildet til BottomProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til dewill77Profilbildet til mrtoreProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ParOsloVest37-52

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje