Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til windel999Profilbildet til shivaProfilbildet til LissaProfilbildet til LeneaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Flekka18Profilbildet til zethProfilbildet til Oslo27Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til slavi
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til m52aProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til TheRose49Profilbildet til GiggSProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til pytagorasProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til JosepProfilbildet til xantippeProfilbildet til Man30303Profilbildet til LatexmannProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Bjoern

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje