Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MelekProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MatteStProfilbildet til BadboyProfilbildet til joniProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Ramp78Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til CharlesProfilbildet til nattroseProfilbildet til Insomnia
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til BiparProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til RantazticProfilbildet til TengilProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til zailoProfilbildet til jonas93Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til monique tvProfilbildet til elghodeProfilbildet til Helene89Profilbildet til NannaProfilbildet til sportfuck

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje