Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til dia***Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til eddi1000Profilbildet til JupiterProfilbildet til BjornchProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Oslo27Profilbildet til petrus1956Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Man30303Profilbildet til poffenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Bukowski69
Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til norseman9Profilbildet til someboyProfilbildet til Niko9Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til TabbeProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til HexaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til buskerudProfilbildet til OlavsenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til LærerenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bergenm30Profilbildet til gloria thomas

DonaldLAHXZ

@donaldlah
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DonaldLAHXZ:Disse profilene har DonaldLAHXZ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

DonaldLAHXZ

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje