Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til RixnProfilbildet til EvensProfilbildet til BecksProfilbildet til SjtProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Bimann43Profilbildet til sweettortureProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Anne72Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Cd28
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til InnlandetProfilbildet til RuienProfilbildet til gameroslProfilbildet til skurk3Profilbildet til ElyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til MortenBProfilbildet til ElviraProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til julieProfilbildet til Handyman31

Donatello21

@donatello21
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje