Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til veilchenProfilbildet til MM77Profilbildet til buskerudProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til harepusenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til El DiabloProfilbildet til apeeassProfilbildet til SarlimeProfilbildet til faithProfilbildet til love one anotherProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til westpar76
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til 33Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Klara31Profilbildet til TheMissProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til SimProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til solaProfilbildet til UngOgDeilig

Donatello21

@donatello21
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje