Profilbildet til Jan46Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MidasProfilbildet til SammiProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ole322Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MortenBProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sola50Profilbildet til gloria thomas
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til JiJiProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Kas=)Profilbildet til SadominatorProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til FinelineProfilbildet til sølProfilbildet til Passivg19

Donatello21

@donatello21
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje