Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til MidasProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til dia***Profilbildet til Grom87Profilbildet til KristiansenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til LangbeinProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til golfbearProfilbildet til IntrMannProfilbildet til NåProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til davidandreProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mindwtoProfilbildet til englevingerProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til pompelProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til afrikarProfilbildet til TuttaProfilbildet til LenemorProfilbildet til Vildeee

Donatello21

@donatello21
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje