Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til kajabiProfilbildet til StrazoProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til jens41Profilbildet til TingTongProfilbildet til pia1975Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ole322Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til davidandreProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til LissaProfilbildet til ZizouProfilbildet til ElleseusProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til YouwishProfilbildet til Kate WProfilbildet til Angel4uProfilbildet til MidasProfilbildet til jarlemannProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til dia***Profilbildet til IntrMannProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til RJ

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje