Profilbildet til LathamsProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ValeriaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TordenspydProfilbildet til knny88Profilbildet til DorcasProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SKubrickProfilbildet til LeneaProfilbildet til ElinesProfilbildet til AskimMannProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til apeeassProfilbildet til jonas93Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til burndocProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til AskimMannProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til kajabiProfilbildet til NeonProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sexworker202

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje