Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Linda_25Profilbildet til EscobarProfilbildet til Hulder1Profilbildet til smoker;)Profilbildet til AndyrjProfilbildet til joniProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til RubberkingProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SiljeProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til kmfantProfilbildet til Cato1977Profilbildet til qwerty19Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til LangbeinProfilbildet til henrkjarProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ValeriaProfilbildet til HexaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mr.Alphaguy

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje