Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til gutt1981Profilbildet til zethProfilbildet til andy1988Profilbildet til love one anotherProfilbildet til LatexmannProfilbildet til JontassProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til dp72Profilbildet til faithProfilbildet til SakoProfilbildet til akane21Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til bad666boy
Profilbildet til maler.nProfilbildet til sexypar85Profilbildet til pierceddickProfilbildet til StrazoProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til cat68Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ToyenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til LåtteProfilbildet til sanjaProfilbildet til latexthingProfilbildet til pitt76Profilbildet til TranseMann30

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje