Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til wille455Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til eddi1000Profilbildet til losamantesProfilbildet til MusashiProfilbildet til KaisaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til vårkåtProfilbildet til spruksProfilbildet til LokerProfilbildet til AndiiProfilbildet til Sonny55Profilbildet til petrus1956Profilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til trannyboyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MandrakeProfilbildet til AndiiProfilbildet til shinY_Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til StianProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til halloisProfilbildet til NyssaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til wille455Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Bergen-nord

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje