Profilbildet til nina1992Profilbildet til mrtoreProfilbildet til På_søkProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til AlesioProfilbildet til lovebbwProfilbildet til mann oslProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KvastenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til poffenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til DonGris
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til kaiasoProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LookmeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Joachim*Profilbildet til *Punky*Profilbildet til plusSProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til StavangerProfilbildet til DrulProfilbildet til BiparProfilbildet til talkmanProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Ladysman

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje