Profilbildet til TheMissProfilbildet til 33Profilbildet til love one anotherProfilbildet til m52aProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til uzi69Profilbildet til JupiterProfilbildet til TommybProfilbildet til MarwinProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BergenoProfilbildet til LululuuProfilbildet til Crazy92Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til AmpriProfilbildet til LærerenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ElinesProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ExosProfilbildet til TordenspydProfilbildet til IngunnProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Klara31Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til someboy

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje