Profilbildet til RubberkingProfilbildet til pia1975Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til AinaCdProfilbildet til oslokosProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BistvgProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LululuuProfilbildet til ToremannProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til JosepProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til zailoProfilbildet til BillProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NallexyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til SakoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Skeva91Profilbildet til KWGProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til AskimMann

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje