Profilbildet til TheRose49Profilbildet til BecksProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til OlavsenProfilbildet til nada000Profilbildet til DrulProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til knny88Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ElyProfilbildet til ErogenProfilbildet til BjoernProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til YongProfilbildet til Leto78Profilbildet til PlatinumProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ole322Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til par_30Profilbildet til superteddProfilbildet til burndocProfilbildet til i love boysProfilbildet til godheksaProfilbildet til Lissa

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje