Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til hank95Profilbildet til KjellarProfilbildet til veilchenProfilbildet til ElinesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til CulprateProfilbildet til plusSProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til foresterProfilbildet til -MissV-Profilbildet til blaithinProfilbildet til ak00nProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til kjelli77Profilbildet til just myselfProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ManimalProfilbildet til dogbayProfilbildet til maritaProfilbildet til ani5Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til vanosm52Profilbildet til freezinProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til sweettorture

DonGris

@dongris
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje