Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til maritaProfilbildet til chipProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Angel84Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til HommeProfilbildet til Latex44Profilbildet til solaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ArielProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LatexmannProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til MaykieProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til qwerty19Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til wille455Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til stian93Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Søt.gutt:)
  • 4 år, 4 måneder siden

    DonGris

    DonGris ble et registrert medlem 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje