Profilbildet til Floppa1Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til latino123Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til elghodeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Linda_25Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til NataProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ArousalProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BjornchProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til xtrProfilbildet til spruksProfilbildet til ChrisCProfilbildet til IronheartProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til talkmanProfilbildet til AnMy99Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Cd28Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til søker sexProfilbildet til jarlemannProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ole322
  • 4 år, 10 måneder siden

    DonGris

    DonGris ble et registrert medlem 4 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje