Profilbildet til zethProfilbildet til bad666boyProfilbildet til BiparProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til binittedal31Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til SarlimeProfilbildet til BecksProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til monique tvProfilbildet til runAProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til Tara84Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til coolchic101Profilbildet til LilliMyProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MissProfilbildet til Lars80Profilbildet til ani5Profilbildet til RantazticProfilbildet til Handyman40Profilbildet til latex66Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ManimalProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til oslo_shemale25
  • 4 år, 7 måneder siden

    DonGris

    DonGris ble et registrert medlem 4 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje