Profilbildet til ErogenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til mark04Profilbildet til sexworker202Profilbildet til stor pungProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til JaNuSProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Modesty56Profilbildet til BergenoProfilbildet til Alesio
Profilbildet til nattroseProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til EvensProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til RixnProfilbildet til sisunorProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til YouwishProfilbildet til jannis25Profilbildet til InnlandetProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til XL Kukk
  • 4 år, 4 måneder siden

    DonGris

    DonGris endret profilbildet sitt 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje