Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KjellarProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Jan46Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til EscobarProfilbildet til MM77Profilbildet til røyskattaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Man30303Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Siba44Profilbildet til Unggutten98
Profilbildet til Kate WProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AlekProfilbildet til bergenm30Profilbildet til AngelManProfilbildet til jannis25Profilbildet til KjellarProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til GeiriProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til AnneTV Hedmark
  • 4 år, 7 måneder siden

    DonGris

    DonGris endret profilbildet sitt 4 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje