Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BullseyeProfilbildet til AndroidProfilbildet til TabbeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BabyWProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til freaky2Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sjømannProfilbildet til Solros72Profilbildet til Sjt
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til carogirlProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til beitoProfilbildet til SKubrickProfilbildet til norseman9Profilbildet til dewill77Profilbildet til Mr.XProfilbildet til VictorProfilbildet til JiJiProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AmpriProfilbildet til .tvliseProfilbildet til bbck osloProfilbildet til pia1975Profilbildet til TonyMontana
  • 4 år, 10 måneder siden

    DonGris

    DonGris endret profilbildet sitt 4 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje