Profilbildet til BecksProfilbildet til AjscreamProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Merethe21Profilbildet til davidandreProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til L_KProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til mizzyProfilbildet til windel999Profilbildet til JimBoden
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til pvcloveProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Fresia4Profilbildet til SoffiProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til KarinagayProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Shjalom

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje