Profilbildet til orro75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til RomeoProfilbildet til nada000Profilbildet til FreshnessProfilbildet til carogirlProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Plu2Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Nic94Profilbildet til TempenProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Olagutten
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til nelg90Profilbildet til geddimannProfilbildet til BecksProfilbildet til hank95Profilbildet til guttenProfilbildet til agderProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til badboy1986Profilbildet til SussProfilbildet til NyssaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til DavinciProfilbildet til Mr.XProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til vigdis 48

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje