Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ZeroProfilbildet til latex66Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til MeeowProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrVoldProfilbildet til monique tvProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Thea92Profilbildet til cat68Profilbildet til pvclove
Profilbildet til harepusenProfilbildet til AzathothProfilbildet til RockDudeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til KjellarProfilbildet til lauraloveProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til orro75Profilbildet til MikeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Bjornch

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje