Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KiwienProfilbildet til julieProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til IntrMannProfilbildet til DjeimiProfilbildet til 33Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til m52aProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til poffenProfilbildet til NjordProfilbildet til Toyen
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til pitt76Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ToyenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MizzyProfilbildet til MatteStProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til jenandProfilbildet til BittenProfilbildet til Siba44Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Løvejenta

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje