Profilbildet til BiTrineProfilbildet til trannyboyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LeticiaProfilbildet til L_KProfilbildet til XjanneProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til latex66Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BjoernProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til HexaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til GiggSProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til .tvlise
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Solros72Profilbildet til StrazoProfilbildet til JM28Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til joniProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til bergen89Profilbildet til knutbrgProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LadyStarProfilbildet til latex66Profilbildet til slavi

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje