Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til OdinProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til BergenoProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Kvinnen
Profilbildet til superteddProfilbildet til ninatvProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til godsg1Profilbildet til nelg90Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BergenoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til oslogutt995

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje