Profilbildet til TengilProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BiparProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til BBW28Profilbildet til SkårnesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til AndiiProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til IngegardProfilbildet til Donatello21Profilbildet til johnrunProfilbildet til dewill77
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til StavangerProfilbildet til Per SProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til freaky2Profilbildet til DorransProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til runAProfilbildet til simonaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ThomasassProfilbildet til westpar76

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje