Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Grom87Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til IronheartProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MatteStProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til karlaaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til AnMy99Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til NallexyProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til vekten75Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Joey77Profilbildet til GoldenProfilbildet til AlesioProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til jenandProfilbildet til musclebottomoslo

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje