Profilbildet til MissyMooProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til kaiasoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til TuttaProfilbildet til uzi69Profilbildet til JM28Profilbildet til Solros72Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til TheRose49Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til spruksProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til KoseGutt89

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje