Profilbildet til Helene89Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til LookmeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til AlexsProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til staalmannenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til sisunorProfilbildet til Dirty&Kinky
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til VictorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til kmfantProfilbildet til apeeassProfilbildet til dia***Profilbildet til SupermannProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BergenoProfilbildet til KvastenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ChivasProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Miss

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje