Profilbildet til temptationProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Man30303Profilbildet til northkickProfilbildet til CulprateProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LenemorProfilbildet til geddimannProfilbildet til MedusaProfilbildet til latino123Profilbildet til ZeroProfilbildet til pitt76Profilbildet til love one anotherProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til Cd28Profilbildet til LathamsProfilbildet til AnMy99Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ToyenProfilbildet til HexaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til RantazticProfilbildet til RubberkingProfilbildet til NylongummiProfilbildet til testomanProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til @nn@Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Svantepri

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje