Profilbildet til agderProfilbildet til AmpriProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sabriinaProfilbildet til leandroProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til L_KProfilbildet til ballderProfilbildet til chipProfilbildet til lalaparProfilbildet til Toyen
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til badboy1986Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til sanjaProfilbildet til Just4youProfilbildet til Sonny55Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til stian93Profilbildet til Androx0Profilbildet til NataProfilbildet til ElviraProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Yuaygirl

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje