Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Dotto81Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til petrus1956Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SimProfilbildet til beitoProfilbildet til Tony21Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SigvegalProfilbildet til petzl
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StaaleProfilbildet til BullseyeProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Andersen89Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til orro75Profilbildet til charlotee23Profilbildet til bait69Profilbildet til KennethR88Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til xdresserProfilbildet til Hanne Panne

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje