Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BittenProfilbildet til ElinesProfilbildet til ShineProfilbildet til BadboyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til virtuveProfilbildet til Alexander44Profilbildet til AlexanderProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til mrtoreProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Android
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til BotanicalProfilbildet til shinY_Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Dark Angel

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje