Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LeneaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ArousalProfilbildet til JosepProfilbildet til akane21Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til HebroProfilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til norseman9Profilbildet til MannValdresProfilbildet til bergen89Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til IntrMannProfilbildet til StrazoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til LadysmanProfilbildet til afrikarProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til pleasure4u2n8

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje