Profilbildet til *Punky*Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til @nn@Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BabyWProfilbildet til LamatryneProfilbildet til urokraakeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til TordenspydProfilbildet til DavinciProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Ready4funProfilbildet til yana
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til godsg1Profilbildet til NåProfilbildet til Niko9Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Roger84Profilbildet til MariusProfilbildet til parivestProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Erik1337Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til JontassProfilbildet til Grom87Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Nallexy

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje