Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SiljeProfilbildet til nafaProfilbildet til carogirlProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Solros72Profilbildet til badboy1986Profilbildet til KvastenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til moss73Profilbildet til afrikarProfilbildet til StrazoProfilbildet til LarsnProfilbildet til Androx0
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Kate WProfilbildet til GeiriProfilbildet til zethProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nelg90Profilbildet til urokraakeProfilbildet til MarwinProfilbildet til XjanneProfilbildet til StrazoProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til LissaProfilbildet til NyssaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Martinoslo

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje