Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Nic94Profilbildet til AinaCdProfilbildet til TuttaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til AngelManProfilbildet til brollProfilbildet til CleoProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SoffiProfilbildet til Reina21Profilbildet til Kongen
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til TengilProfilbildet til bergen89Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til nattroseProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til i love boysProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til Just4youProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sluggernProfilbildet til RJProfilbildet til BabyW

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje