Profilbildet til pvcloveProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til bad666boyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ani5Profilbildet til ElyProfilbildet til TengilProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til runAProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Reisende40
Profilbildet til testomanProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HommeProfilbildet til VictorProfilbildet til FinelineProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til julieProfilbildet til freaky2Profilbildet til Androx0Profilbildet til AsveigProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Johnsen966

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje