Profilbildet til shaftyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til golfbearProfilbildet til simonaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til h_frodeProfilbildet til vårkåtProfilbildet til wille455Profilbildet til pvcloveProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til SigvegalProfilbildet til jente2011Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SussProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BabyWProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til jan50Profilbildet til cat68Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Cd28Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til XenaProfilbildet til Slave g23

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje