Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ShjalomProfilbildet til .LisetvProfilbildet til XjanneProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til AvalonProfilbildet til hotnoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Leto78Profilbildet til Tony21Profilbildet til VigdisProfilbildet til hgsd1Profilbildet til NjordProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til virtuveProfilbildet til jente2011Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til apeeassProfilbildet til RomeoProfilbildet til TheReaderProfilbildet til ShjalomProfilbildet til lovebbwProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Handyman31Profilbildet til shinY_Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til brunnbever

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje