Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Latex50Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til CulprateProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LathamsProfilbildet til Roger84Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TearyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til stuve92
Profilbildet til StianProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KWGProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til NyssaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AmpriProfilbildet til bby123Profilbildet til kjelli77Profilbildet til På_søkProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til maler.nProfilbildet til shado33Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til snirlenProfilbildet til Umbrella

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje