Profilbildet til KennethR88Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Latex44Profilbildet til MartinosloProfilbildet til MidasProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til leandroProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ingoladProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Par på camProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til agderProfilbildet til sisunor
Profilbildet til BecksProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Helene89Profilbildet til Sonny55Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til brollProfilbildet til nina1992Profilbildet til bby123Profilbildet til SvetikProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til gameroslProfilbildet til KosMusProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sølProfilbildet til Emiljepusiiiii

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje