Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til shaftyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sweden boyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SiljeProfilbildet til virtuveProfilbildet til synnyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MoaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til JimBodenProfilbildet til jens41Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til JustinProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til DorcasProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Pia Shemale

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 6 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje