Profilbildet til krsflortProfilbildet til miss76Profilbildet til BecksProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til leandroProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til elghodeProfilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til NallexyProfilbildet til No StringsProfilbildet til PhenrikProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til 59modellProfilbildet til DionysusProfilbildet til SpindelProfilbildet til ExosProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Soffi

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje