Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til halloisProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til bamsefarProfilbildet til leandroProfilbildet til coolchic101Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til petrus1956Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til AzathothProfilbildet til XenaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Stine1986Profilbildet til badboy1986Profilbildet til JimBodenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til pia1975Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til shado33Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TheRose49

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

DonGris

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje