Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til StianProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Andersen89Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DonGrisProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Latex44Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til orro75Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til davidandreProfilbildet til MuscleDom
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Siba44Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MidasProfilbildet til urokraakeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til BittenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SvetikProfilbildet til apeeassProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

DonGris

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje