Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til superteddProfilbildet til hotnoProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til bbck osloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ani5Profilbildet til Lars80Profilbildet til sola50Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til shaftyProfilbildet til trond`enProfilbildet til skurk3Profilbildet til ole322Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til JupiterProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til knny88Profilbildet til MannValdresProfilbildet til EscobarProfilbildet til LeneaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til ValeriaProfilbildet til DrømmeMann

DonGris

@dongris
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DonGris:Disse profilene har DonGris besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

DonGris

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje