Profilbildet til knutbrgProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Man30303Profilbildet til TheRose49Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NjordProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Latex50Profilbildet til FreshnessProfilbildet til LilliMyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ReidarProfilbildet til Klara31Profilbildet til godsg1Profilbildet til fadedProfilbildet til latex66Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til testomanProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til AnetteleProfilbildet til BjoernProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Shadowwolf

TransKarina

@donnakarina
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt TransKarina:Disse profilene har TransKarina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje