Profilbildet til pia1975Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til BittenProfilbildet til MarwinProfilbildet til NallexyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ElinesProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ToyenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til bby123Profilbildet til levanger_g31
Profilbildet til solaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til xdresserProfilbildet til LokerProfilbildet til stian93Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til BrumProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til HardRock

TransKarina

@donnakarina
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt TransKarina:Disse profilene har TransKarina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje