Profilbildet til layllanielsProfilbildet til komigje69Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TheRose49Profilbildet til pitt76Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til shivaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til trisvikProfilbildet til fridafridaProfilbildet til LokerProfilbildet til kjelli77Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BiparProfilbildet til Johnsen966
Profilbildet til MissProfilbildet til .tvliseProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til love one anotherProfilbildet til AjscreamProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til pitt76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til RantazticProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til vekten75Profilbildet til LangbeinProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Kiwien

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje