Profilbildet til NowheremanProfilbildet til talkmanProfilbildet til TabbeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Tony21Profilbildet til nattroseProfilbildet til apeeassProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til agderProfilbildet til OsloG21Profilbildet til KiwienProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til KimmernProfilbildet til IngunnProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til skurk3Profilbildet til Thea92Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til zailoProfilbildet til AmpriProfilbildet til SherylProfilbildet til lovebbwProfilbildet til NinnaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til MissyMooProfilbildet til latino123

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje