Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til temptationProfilbildet til shado33Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ZeroProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NjordProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Klara31Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til AnMy99Profilbildet til oslo-mann
Profilbildet til Tyber30Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Ready4funProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til GeiriProfilbildet til westpar76Profilbildet til elghodeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til karlaa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje