Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til NåProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BluwProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til DavinciProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til RememBr83Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til KWG
Profilbildet til nord88Profilbildet til BjoernProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TheRose49Profilbildet til søker sexProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til halloisProfilbildet til temptationProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til vanosm52Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Nyssa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje