Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til AlesioProfilbildet til Oslo27Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Tony21Profilbildet til guttenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til NåProfilbildet til jannis25Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til Man30303Profilbildet til SiljeProfilbildet til oslokosProfilbildet til IronheartProfilbildet til Thea92Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Difference___Profilbildet til dewill77Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til IngunnProfilbildet til marita

Dorrans

@dorrans
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorrans:Disse profilene har Dorrans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje