Profilbildet til TabbeProfilbildet til ToremannProfilbildet til AndiiProfilbildet til runAProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til bergen89Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til two-playfulProfilbildet til *Punky*Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til BadboyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Slappen72Profilbildet til LilleKee
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BergenoProfilbildet til stuve92Profilbildet til AndroidProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NåProfilbildet til Siba44Profilbildet til ToremannProfilbildet til RockDudeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til zethProfilbildet til hotno

Dorrans

@dorrans
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorrans:Disse profilene har Dorrans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje