Profilbildet til krsflortProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KatherineProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til BotanicalProfilbildet til DrYvilProfilbildet til MikeProfilbildet til ReidarProfilbildet til bby123Profilbildet til EvensProfilbildet til ShjalomProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KosMus
Profilbildet til MissProfilbildet til Par på camProfilbildet til BotanicalProfilbildet til synnyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til DrulProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ExodiaProfilbildet til GoldenProfilbildet til RJProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bby123Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Neon

Dorrans

@dorrans
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorrans:Disse profilene har Dorrans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje