Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til YouwishProfilbildet til monique tvProfilbildet til pia1975Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til BiTrineProfilbildet til lalaparProfilbildet til shaftyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LizzyProfilbildet til zethProfilbildet til AlekProfilbildet til Ruien
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til SpindelProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til smoker;)Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til CleoProfilbildet til NinnaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til petrus1956Profilbildet til godsg1Profilbildet til lekenergodProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Emiljepusiiiii

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje