Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Lill17Profilbildet til testomanProfilbildet til fadedProfilbildet til ElviraProfilbildet til freezinProfilbildet til LookmeProfilbildet til vickycdProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til pytagorasProfilbildet til badboy1986Profilbildet til ExosProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MaykieProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Reina21Profilbildet til jan50Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til SKubrickProfilbildet til LangbeinProfilbildet til XL KukkProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til jens41Profilbildet til lovebbwProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Cato1977

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje