Profilbildet til bergen89Profilbildet til BjoernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til kmfantProfilbildet til naitsProfilbildet til dewill77Profilbildet til BiparProfilbildet til XenaProfilbildet til knny88Profilbildet til MeeowProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ingoladProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ole322Profilbildet til talkmanProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til MatteStProfilbildet til LeneaProfilbildet til simonaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AmpriProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til someboyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SiljeProfilbildet til KiwienProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sluggernProfilbildet til Nanna

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje