Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til AskimMannProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til nafaProfilbildet til sluggernProfilbildet til i love boysProfilbildet til ErogenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til moss73Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TabbeProfilbildet til FinelineProfilbildet til SuzProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bimann43
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til yanaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til trannyboyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til JustinProfilbildet til BottomProfilbildet til InnlandetProfilbildet til TheMissProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til AsveigProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Njord

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje