Profilbildet til TuttaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KosMusProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ToyenProfilbildet til lalaparProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LizzyProfilbildet til hawe35Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til latexthing
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Per SProfilbildet til SarlimeProfilbildet til faithProfilbildet til MandrakeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til jeanettekProfilbildet til RogermadsProfilbildet til line tvProfilbildet til temptationProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SkårnesProfilbildet til No StringsProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MellaKristin

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje