Profilbildet til Joachim*Profilbildet til superteddProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til mark04Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til sola50Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til TheRose49Profilbildet til NordlandProfilbildet til angelica96Profilbildet til MaykieProfilbildet til komigje69Profilbildet til ExodiaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til nattroseProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Lill17Profilbildet til RJProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ThomasassProfilbildet til leandroProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SuzProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til På_søkProfilbildet til Nic94Profilbildet til Skeva91

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje