Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til orphansProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ArielProfilbildet til sisunorProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SvetikProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MandrakeProfilbildet til SimProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AngelMan
Profilbildet til jens41Profilbildet til TigerProfilbildet til SjtProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sportfuckProfilbildet til just myselfProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DionysusProfilbildet til pvcloveProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til jarlemann

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje