Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til losamantesProfilbildet til MrVoldProfilbildet til bbck osloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til mizzyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til toro60Profilbildet til Caleron86Profilbildet til shado33Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kate WProfilbildet til Elskersexen
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til KWGProfilbildet til JiJiProfilbildet til love one anotherProfilbildet til vekten75Profilbildet til KarinagayProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Tony21Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til norseman9Profilbildet til SKubrickProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til mark04Profilbildet til claire

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje