Profilbildet til StrazoProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Cato1977Profilbildet til eddi1000Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Dotto81Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til NjordProfilbildet til LamatryneProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SylvesterProfilbildet til claireProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ballder
Profilbildet til dogbayProfilbildet til BiparProfilbildet til line tvProfilbildet til JupiterProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SpindelProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Flekka18Profilbildet til xdresserProfilbildet til Ntrøndere

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje