Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til MaykieProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til julieProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ShjalomProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til davidandreProfilbildet til KvastenProfilbildet til brollProfilbildet til freaky2Profilbildet til colargolProfilbildet til El DiabloProfilbildet til IngegardProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til DorcasProfilbildet til westpar76Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til mrtoreProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til nattroseProfilbildet til love one anotherProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til GhroltProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Singel49

Dotto81

@dotto81
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje