Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til par_30Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ToyenProfilbildet til vekten75Profilbildet til TearyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SadominatorProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til AlesioProfilbildet til sola50Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til moss73Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Anne72Profilbildet til ChivasProfilbildet til bunnyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til engenanja

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje