Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til sjømannProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SamehadaProfilbildet til AmpriProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til JavhaxProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Kate WProfilbildet til miss76Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til lalaparProfilbildet til LathamsProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til testoman
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til XjanneProfilbildet til Slave g23Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til vårkåtProfilbildet til davidandreProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til babybooProfilbildet til sisunorProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til windel999Profilbildet til Mossing34Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Chatrinetv

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje