Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Lill17Profilbildet til AzathothProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NordlandProfilbildet til Nic94Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KospieProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Andii
Profilbildet til just myselfProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til urokraakeProfilbildet til AmpriProfilbildet til knny88Profilbildet til jannis25Profilbildet til NannaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Matiine123Profilbildet til BadboyProfilbildet til JiJiProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til sluggern

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje