Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til 2KosProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til AndiiProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ValeriaProfilbildet til davidandreProfilbildet til El DiabloProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til wille455Profilbildet til moss73Profilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Linda_25Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til dewill77Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til maritaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TingTongProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NyssaProfilbildet til oslokosProfilbildet til Telemann88Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AvalonProfilbildet til candyqueen30

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje