Profilbildet til .LisetvProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Thea92Profilbildet til afrikarProfilbildet til burndocProfilbildet til AzathothProfilbildet til GeiriProfilbildet til zailoProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TuttaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til RomeoProfilbildet til shafty
Profilbildet til MidasProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til vekten75Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til KaisaProfilbildet til toro60Profilbildet til BluwProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ThomasassProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til OsloG21Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Tyber30

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje