Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til superteddProfilbildet til TearyProfilbildet til solaProfilbildet til toro60Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LathamsProfilbildet til ErogenProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AsveigProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til bamsefarProfilbildet til stuve92Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til beitoProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ballderProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Flekka18Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KiwienProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Par på cam

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje