Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til wille455Profilbildet til DorcasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ingoladProfilbildet til knutbrgProfilbildet til AlekProfilbildet til RememBr83Profilbildet til just myselfProfilbildet til RogermadsProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Angel84Profilbildet til Hilde79
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til jan50Profilbildet til PussiProfilbildet til XenaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Slave g23Profilbildet til bbck osloProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til LissaProfilbildet til Latexmann

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje