Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til trisvikProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GogT1971Profilbildet til XenaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Tara84Profilbildet til CulprateProfilbildet til ElyProfilbildet til MeeowProfilbildet til NyssaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MannValdres
Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Handyman40Profilbildet til blaithinProfilbildet til HardRockProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til faithProfilbildet til SylvesterProfilbildet til apeeassProfilbildet til orphansProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SjtProfilbildet til jannis25Profilbildet til StianProfilbildet til Andyrj

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dotto81

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje