Profilbildet til Solros72Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til LululuuProfilbildet til dogbayProfilbildet til Tony21Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til testomanProfilbildet til PussiProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til superteddProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til HebroProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til leandroProfilbildet til hank95Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til vickycdProfilbildet til zethProfilbildet til miss76Profilbildet til PussiProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til NightdiverProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til SimProfilbildet til colargolProfilbildet til jenandProfilbildet til JoeyKrsand

Dotto81

@dotto81
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dotto81:Disse profilene har Dotto81 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dotto81

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje