Profilbildet til swedmanProfilbildet til JiJiProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ShineProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til BjornchProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Plu2Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til RAPID4Profilbildet til NettstedetProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til harepusenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Joey77Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ShineProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til stenafoProfilbildet til troendern93Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til TonyMontana

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje