Profilbildet til Reisende40Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Nic94Profilbildet til MedusaProfilbildet til EscobarProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til AskimMannProfilbildet til JimBodenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Joey77Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til 2KosProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til pellepoleProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til two-playfulProfilbildet til godheksaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Buffy93Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MedusaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til julieProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Per SProfilbildet til **Wanja

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje