Profilbildet til SkårnesProfilbildet til .LisetvProfilbildet til troendern93Profilbildet til MissMProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til carmellaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til xtrProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til TheMissProfilbildet til hgsd1Profilbildet til buskerud
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til LululuuProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Slappen72Profilbildet til DorransProfilbildet til NordlandProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til troendern93Profilbildet til BluwProfilbildet til carmellaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje