Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til vårkåtProfilbildet til XenaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KvastenProfilbildet til losamantesProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SylvesterProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til VictorProfilbildet til Oslo27Profilbildet til FrkThea
Profilbildet til BadboyProfilbildet til akane21Profilbildet til uzi69Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til kaiasoProfilbildet til TigerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til JM28Profilbildet til veilchenProfilbildet til line tvProfilbildet til DOMINANT

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje