Profilbildet til PSYllonProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til mann oslProfilbildet til KospieProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til coolchic101Profilbildet til blaithinProfilbildet til ElinesProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NinnaProfilbildet til KiwienProfilbildet til TuttaProfilbildet til AsveigProfilbildet til SpindelProfilbildet til sverre89
Profilbildet til solaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ReidarProfilbildet til CulprateProfilbildet til jannis25Profilbildet til ThomasassProfilbildet til blaithinProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til OdinProfilbildet til dp72Profilbildet til BjoernProfilbildet til MaykieProfilbildet til buskerud

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje