Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sweettortureProfilbildet til sjømannProfilbildet til Cd28Profilbildet til NightdiverProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KjellarProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til ballderProfilbildet til JaNuSProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til uzi69Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til TuttaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til 33Profilbildet til Osl38Profilbildet til SpindelProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Per SProfilbildet til Kate WProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til BBW28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til HornyAdults_org

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje