Profilbildet til Matiine123Profilbildet til HazeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til parivestProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til line tvProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til XL KukkProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Difference___Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til MrbigProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Roger84Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til -MissV-Profilbildet til bby123Profilbildet til MaykieProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til sexworker202Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til windel999

Dragongirl

@dragongirl
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dragongirl:Disse profilene har Dragongirl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje