Profilbildet til eddi1000Profilbildet til vekten75Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til simonaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til afrikarProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MehtevasProfilbildet til NjordProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til TearyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til slavi
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ManimalProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ani5Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til VildeeeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MissProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til mizzyProfilbildet til BjornchProfilbildet til No Strings

Drammen66

@drammen66
aktiv 2 år, 11 måneder siden
hei noen part eller dame i drammen Vis
Disse profilene har besøkt Drammen66:Disse profilene har Drammen66 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje