Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Joachim*Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Caleron86Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til norseman9Profilbildet til På_søkProfilbildet til PlatinumProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til xantippeProfilbildet til ZaxProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Youwish
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Caleron86Profilbildet til kennethProfilbildet til BjoernProfilbildet til NataProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til BotanicalProfilbildet til skurk3Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til BottomProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til modoulaminjammeh

Justin

@dreamboy
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje