Profilbildet til trisvikProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MissProfilbildet til nattroseProfilbildet til akane21Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til xantippeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SamehadaProfilbildet til SoffiProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bimann43Profilbildet til DonGrisProfilbildet til JaNuSProfilbildet til mann osl
Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KvastenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Flekka18Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KiwienProfilbildet til SherylProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til RememBr83Profilbildet til EscobarProfilbildet til Nic94Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Jan46Profilbildet til Søkerdominantkvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje