Profilbildet til XL KukkProfilbildet til TingTongProfilbildet til mizzyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ole322Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LokerProfilbildet til ZizouProfilbildet til lekenergodProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Caleron86Profilbildet til windel999Profilbildet til jente2011Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til NylongummiProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til På_søkProfilbildet til JupiterProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til TorolavProfilbildet til MariusProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SoffiProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til 59modellProfilbildet til engenanja
  • 2 år, 8 måneder siden

    Justin

    Justin endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje