Profilbildet til SupermannProfilbildet til BluwProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HardRockProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til BrumProfilbildet til m52aProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til nattroseProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til freaky2Profilbildet til talkmanProfilbildet til TingTongProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Tobben28Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til shado33Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Torill1979Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Helene89Profilbildet til LenemorProfilbildet til EvensProfilbildet til babybooProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BabyW

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje