Profilbildet til DjeimiProfilbildet til RememBr83Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SvetikProfilbildet til Joachim*Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ArousalProfilbildet til kajabiProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til SussProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Kaisa
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til KristiansenProfilbildet til golfbearProfilbildet til vårkåtProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til johnrunProfilbildet til LokerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til nina1992Profilbildet til AsveigProfilbildet til IronheartProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BittenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Søker leken mann i Oslo

Justin

@dreamboy
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 40 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje