Profilbildet til m52aProfilbildet til LissaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til parivestProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til mizzyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SimProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til xtrProfilbildet til StorMørkKuk
Profilbildet til KjellarProfilbildet til line tvProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til JosepProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til RixnProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LenemorProfilbildet til mrtore

Justin

@dreamboy
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje