Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til TingTongProfilbildet til Reina21Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til karlaaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til BittenProfilbildet til OdinProfilbildet til burndocProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til EvensProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til JiJiProfilbildet til Bistvg
Profilbildet til knny88Profilbildet til ani5Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til nafaProfilbildet til LokerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til dewill77Profilbildet til Jan46Profilbildet til mannstavanger

Justin

@dreamboy
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 51 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 51 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje