Profilbildet til ZeroProfilbildet til BrumProfilbildet til LatexfunProfilbildet til FinelineProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Oslo27Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til SuzProfilbildet til apeeassProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til nord88Profilbildet til Alexander44Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mass SageProfilbildet til parivest
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til badboy1986Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SherylProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til skurk3Profilbildet til SussProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AskimMannProfilbildet til zeth

Justin

@dreamboy
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Justin

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje