Profilbildet til xdresserProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ZizouProfilbildet til StaaleProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Cd28Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BecksProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NaughtyDane
Profilbildet til Niko9Profilbildet til dia***Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til jonas93Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til NallexyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til sola50Profilbildet til ballderProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til AndyrjProfilbildet til RosjerProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Preci1ous69

Justin

@dreamboy
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Justin:Disse profilene har Justin besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Justin

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje