Profilbildet til BjornchProfilbildet til MaykieProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til orphansProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ThomasassProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til *Punky*Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til hgsd1
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til NinnaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Trappani89Profilbildet til RubberkingProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BottomProfilbildet til SammiProfilbildet til BittenProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til RuienProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TigerProfilbildet til Kaatqkk

Dreamboy78

@dreamboy78
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dreamboy78:Disse profilene har Dreamboy78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje