Profilbildet til MatteStProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til davidandreProfilbildet til julieProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sølProfilbildet til CharlesProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Isabella10Profilbildet til nord88Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til bwillyProfilbildet til testomanProfilbildet til RosjerProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til IngunnProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LissaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SimProfilbildet til Vfold50M

Dreamboy78

@dreamboy78
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dreamboy78:Disse profilene har Dreamboy78 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje