Profilbildet til NyssaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til AfroManProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KristiansenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Androx0Profilbildet til No StringsProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til mark04Profilbildet til Dotto81Profilbildet til ElyProfilbildet til 33Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til apeeassProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til golfbearProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Man30303Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til ReidarProfilbildet til buskerudProfilbildet til norseman9Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til EvensProfilbildet til Ole Kristian 1990

Dreamboy78

@dreamboy78
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dreamboy78:Disse profilene har Dreamboy78 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 22 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje