Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til IronheartProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KimmernProfilbildet til JiJiProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til lauraloveProfilbildet til jente2011Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til PhenrikProfilbildet til westpar76Profilbildet til Android
Profilbildet til orro75Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til komigje69Profilbildet til TheRose49Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Isabella10Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Siba44Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til freezinProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Shine

Dreamboy78

@dreamboy78
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dreamboy78:Disse profilene har Dreamboy78 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dreamboy78

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Søker litt fart og spenning om det dukker opp noe som frister meg…
Send meg gjerne en sms, da jeg ikke er så ofte online her inne. Nr mitt er: 96683349
Ta kontakt davel 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje